FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Australian Open: Ljubičić starta protiv Horne, Šprem protiv Adamczak

MELBOURNE, 14. siječnja (Hina/Reuters) - U petak je u Melbourneuobavljen ždrijeb prvoga teniskog "Grand Slam" turnira sezoneAustralian Opena koji starta u ponedjeljak.
MELBOURNE, 14. siječnja (Hina/Reuters) - U petak je u Melbourneu obavljen ždrijeb prvoga teniskog "Grand Slam" turnira sezone Australian Opena koji starta u ponedjeljak.

U konkurenciji tenisača Hrvatska u glavnom ždrijebu ima tri predstavnika, dok je vrlo blizu ulasku u glavni dio turnira i Roko Karanušić koji je stigao u 3. kolo kvalifikacija.

Ivan Ljubičić postavljen je za 22. nositelja, te će u 1. kolu igrati protiv Peruanca Luisa Horne. U slučaju pobjede, u drugom kolu će igrati protiv boljega iz okršaja dvojice kvalifikanata.

Mario Ančić u turnir uazi kao 28. nositelj i u 1. kolu će igrati protiv Španjolca Oscara Hernandeza. Ukoliko pobijedi, u 2. ga kolu očekuje još jedan Španjolac Albert Costa ili kvalifikant. Ivo Karlović će u 1. kolu odmjeriti snage s Čehom Bohdanom Ulihrachom, a ukoliko pobijedi, u 2. kolu ga očekuje prošlogodišnji finalist Rus Marat Safin ili kvalifikant. Ukoliko se i Ančić i Karlović probiju do 3. kola tamo će igrati međusobno.

U konkurenciji tenisačica najboljerangirana hrvatska tenisačica Karolina Šprem postavljena je za 13. nositeljicu i u 1. kolu će igrati protiv Australke Monique Adamczak. Ukoliko prođe prvu prepreku Šprem će u 2. kolu igrati protiv bolje iz dvoboja Njemice Weingartner i Talijanke Garbin. Sanda Mamić je u 1. kolu za suparnicu dobila 18. nositeljicu Ruskinju Jelenu Lihovcevu, dok bi u slučaju pobjede u 2. kolu mogla igrati protiv Australke Evie Dominikovic ili Talijanke Santangelo. Zanimljivo, ukoliko se i Šprem i Mamić probiju do 3. kola, tamo će igrati međusobno.

Jelena Kostanić postavljena je za 31. nositeljicu i u 1. će kolu igrai protiv domaće igračice Casey Dellacqua. U slučaju pobjede u 2. ju kolu očekuje okršaj protiv Venezuelanke Vento-Kabchi ili Čehinje Vaidašove, dok bi u 3. kolu mogla igrati najvjerojatnije protiv prve igračice svijeta Amerikanke Lindsay Davenport.

Silvija Talaja je za suparnicu u 1. kolu dobila Čehinju Denisu Chladkovu, dok bi u 2. kolu za suparnicu mogla dobiti Amerikanku Irvin ili Frazier.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙