FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 4,30 sati

ZAGREB, 13. siječnja 2005.(Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti do4,30 sati.
ZAGREB, 13. siječnja 2005.(Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti do 4,30 sati.

SPLIT - U Splitu je sinoć na dužnosti ubijen 45-godišnji policajac R.G., djelatnik II. policijske postaje za čijim se ubojicama intenzivno traga, potvrdio je načelnik Ureda načelnika PU splitsko-dalmatinske Ninoslav Ćurić. Temeljna policija zajedno s pripadnicima specijalnih postrojbi pojačano nadzire uže gradsko područje te sve izlaze iz grada. Ubojstvo se dogodilo u 20,35 sati u Šibenskoj ulici na splitskom predjelu Kman. No, okolnosti tragičnog događaja policija još ne želi iznositi u javnost kao ni pojedinosti o akciji koja se poduzima radi pronalaženja sudionika ubojstva. Neslužbeno se doznaje da je do pogibije 45-godišnjeg policajca došlo tijekom oružanog obračuna između policije i skupine preprodavača droge.

ZAGREB - Predsjednički kandidati Jadranka Kosor i Stjepan Mesić sinoć su se televizijski sučelili drugi put, u programu Nove TV. Budući da je koncept jednosatne emisije kandidatima dopuštao da vremenski neograničeno govore o pojedinim temama, obrađeno je znatno manje pitanja nego na prošlom sučeljavanju, na RTL-Televiziji, a kandidati su uglavnom iznosili svoje viđenje protukandidata. Oboje su svoje mandate na mjestu predsjednika države, odnosno ministrice obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti ocijenili pozitivnima, prozivajući istodobno protukandidata da ne ispunjava izborna obećanja. Na pitanje u čemu se razlikuju njihovi izborni programi kandidati nisu dali konkretan odgovor.

RIJEKA - Mlađi muškarac pronađen je sinoć mrtav u stanu u Rijeci, a policijski očevid koji je u tijeku pokazat će da li je riječ o slučaju predoziranja drogom, izvijestilo je operativno dežurstvo PU primorsko-goranske. Djelatnici Hitne pomoći su po pozivu u stanu u Ulici Rikarda Benčića 11 u 19,28 sati pronašli mrtvog S.M. (29). Detalje o ovom slučaju i eventualni uzrok smrti bit će poznat nakon očevida.

RIJEKA - Pješak Branko Kevrić (71) iz Rijeke smrtno je nastradao sinoć nakon što ga je udario automobil u Rijeci, izvjestilo je operativno dežurstvo PU primorsko-goranske. Nesreća se dogodila u 19.20 sati kada je V.J.(45) iz Rijeke upravljajući opelom astrom RI-516-HR Drenovskim putom kod raskrižja s Ulicom Stanka Frankovića udario u Kevrića koji je prelazio kolnik izvan obilježenog pješačkog prijelaza. Kevrić je umro na mjestu nesreće. Očevid je obavila istražna sutkinja Županijskog suda u Rijeci Sajonara Čulina uz djelatnike policije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙