FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Tony Blair se zalaže da pubovi budu otvoreni od 0 do 24

LONDON, 12. siječnja 2005. (Hina/AFP) - Tony Blair se u srijeduzaložio za zakon koji omogućuje pubovima da prodaju alkohol od 0 do 24i naglasio da "nijedan drugi grad u Europi" ne ograničava prodajupića.
LONDON, 12. siječnja 2005. (Hina/AFP) - Tony Blair se u srijedu založio za zakon koji omogućuje pubovima da prodaju alkohol od 0 do 24 i naglasio da "nijedan drugi grad u Europi" ne ograničava prodaju pića.

"Po mom mišljenju većini britanskih građana koji poštuju zakon, a žele popiti čašicu nakon kina ili kazališne predstave, to mora biti omogućeno, ne bismo trebali imati ograničanja koju niti jedan drugi grad u Europi nema", rekao je britanski premijer u parlamentu.

Zakon izglasan 10. srpnja 2003. u Velikoj Britaniji legalizira prodaju alkohola od 0 do 24. Stupiti će na snagu u studenome, a kritizirali su ga liječnici i snage reda, zabrinuti za probleme pretjeranog uživanja alkohola.

Blair je ocijenio u srijedu da "neznatna manjina" pretjeruje u konzumiranju alkohola i stvara probleme "petkom i subotom navečer i ponekad četvrtkom i nedjeljom".

Zasada se prema zakonu pubovi moraju zatvoriti u 23 sata, a klubovi u 2 ujutro.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙