FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SC: Nitko ne dovodi u pitanje postojanje Teatra &TD

ZAGREB, 11. siječnja 2005. (Hina) - Predsjednica Programskog vijećazagrebačkoga Studentskog centra Nataša Rajković izjavila je kako ni ujednom trenutku Uprava zagrebačkog Studentskog centra nije dovela upitanje postojanje Teatra &TD, niti pomišljala na njegovo ukidanje.
ZAGREB, 11. siječnja 2005. (Hina) - Predsjednica Programskog vijeća zagrebačkoga Studentskog centra Nataša Rajković izjavila je kako ni u jednom trenutku Uprava zagrebačkog Studentskog centra nije dovela u pitanje postojanje Teatra &TD, niti pomišljala na njegovo ukidanje.

"O ukinuću Teatra &TD nitko nije ni razmišljao, niti razgovarao", izjavila je Nataša Rajković, reagirajući na današnji apel ansambla za spas Teatra &TD, u kojemu se navodi kako nova Uprava SC-a želi dokinuti taj teatar kao profesionalno kazalište.

Tvrdnje u apelu kako je željela odbiti program i sredstva koja su zagrebački Gradski ured za kulturu (650 tisuća kuna) i Ministarstvo kulture (50 tisuća kuna) odobrili Teatru za ovu godinu, Nataša Rajković odbacila je kao neistinite navodeći kako ona i ne može odbiti ili prihvatiti sredstva.

Rajković je napomenula kako je SC raspisao natječaj za kulturne programe u 2005. koji će se, među ostalim, održavati i u Teatru &TD, a predviđa se i otvaranje novih prostora za istraživanja koja će privući nove autore i publiku.

(Hina) xmb ymc

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙