FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Washington ponovo raspisao nagradu za čelnike Al Qaede

WASHINGTON,10. siječnja(Hina) - Sjedinjene su Države ponovno pokrenulekampanju nudeći u Pakistanu financijske nagrade za informacije koje bidovele do uhićenja 14 ključnih čelnika al Qaede i talibana,uključujući Osamu bin Ladena i mulu Omara.
WASHINGTON,10. siječnja(Hina) - Sjedinjene su Države ponovno pokrenule kampanju nudeći u Pakistanu financijske nagrade za informacije koje bi dovele do uhićenja 14 ključnih čelnika al Qaede i talibana, uključujući Osamu bin Ladena i mulu Omara.

Reklamna kampanja o financijskim nagradama bit će objavljivana u pakistanskim novinama, na radiju i televiziji na urdu i paštunskom jeziku i trajat će mjesec dana, objavio je u ponedjeljak State Department.

Sjedinjene Države su u svom programu "Nagrade za pravdu" ponudile nagradu do 25 milijuna dolara za bin Ladena, kao i njegovog zamjenika Aymana Al-Zawahirija, te do 10 milijuna dolara za mulu Omara.

Ovo reklamiranje predstavlja novi napor SAD-a da dođe do čelnika al Qaede i talibana nakon što su njihovi tragovi, tri godine nakon rušenja talibanskog režima, sve "bljeđi".

Američki dužnosnici vjeruju kako se oni kriju negdje oko granice Pakistana i Afganistana.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙