FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Adris gruga implementirala SAP sustav

ROVINJ, 10. siječnja 2005. (Hina) - Rovinjska Adris grupa d.d.implementirala je SAP informacijski sustav kao podršku poslovanju ukrovnom poduzeću te u duhanskoj i turističkoj strateškoj poslovnojjedinici, a vrijednost cijelog projekta implementacije procjenjuje sena više od tri milijuna eura, objavili su danas iz Adris grupe.
ROVINJ, 10. siječnja 2005. (Hina) - Rovinjska Adris grupa d.d. implementirala je SAP informacijski sustav kao podršku poslovanju u krovnom poduzeću te u duhanskoj i turističkoj strateškoj poslovnoj jedinici, a vrijednost cijelog projekta implementacije procjenjuje se na više od tri milijuna eura, objavili su danas iz Adris grupe.

U projektnom timu za uvođenje SAP sustava sudjelovalo je više od 100 ljudi, a implementacija je izvedena na deset lokacija unutar Hrvatske, i to u trajanju od 19 mjeseci, a posao uvođenja SAP sustava odrađen je u suradnji sa zagrebačkom tvrtkom b4b.

U krovnom poduzeću Grupe (Adris grupa d.d.) te u Adria Resortsu, koja upravlja turističkim dijelom Grupe, implementirani su moduli vezani uz financije i računovodstvo, kontroling i ljudske resurse.

U poduzećima duhanske divizije (TDR d.o.o., Istragrafika d.d., Hrvatski duhani d.d.) implementirani su pak moduli prodaje i distribucije, proizvodnje, nabave i logistike, financija i računovodstva, kontrolinga te ljudskih resursa.

Iz Adris grupe ističu kako je implementiranjem SAP sustava u svim poduzećima Grupe postignuta integriranost i cjelovitost informacijskog sustava, standardizacija procesa rada i izvješćivanja, trenutna dostupnost informacija te kvalitetnije upravljanje cjelokupnim poslovanjem.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙