FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za petak, 7. siječnja

ZAGREB, 6. siječnja 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zapetak, 7. siječnja.
ZAGREB, 6. siječnja 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za petak, 7. siječnja.

ZAGREB - Predsjednička kandidatkinja Jadranka Kosor na konferenciji za novinare govorit će o aktualnim temama vezanim uz ulazak Hrvatske u Europsku uniju, (prostorije HDZ-a, Trg žrtava fašizma 4, 12 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinstvo predsjedničkog kandidata Stjepana Mesića, (dvorana Hrvatskog novinarskog društva, Perkovčeva 2, 11 sati).

ZAGREB - Predsjednica Demokratskog centra (DC) Vesna Škare-Ožbolt će na konferenciji za novinare izvijestiti o odluci DC-a vezanoj za sudjelovanje stranke u drugom krugu predsjedničkih izbora, (DC, Ilica 48, 11 sati).

ZAGREB - Gradska organizacija Hrvatske narodne stranke (HNS) Zagreba će na konferenciji za novinare izvijestiti o slučaju vezanom za Hrvatski nanbudo institut. O tome će govoriti predsjednik zagrebačkog HNS-a Stipe Tojčić, potpredsjednica Morana Paliković-Gruden i član predsjedništva Gradske organizacije HNS-a i član zagrebačkog Poglavarstva Srećko Ferenčak, (GO HNS-a, Ilica 61, 11 sati).

ZAGREB - Predstavnici Hrvatskog liječničkog sindikata (HLS) će na konferenciji za novinare izvijestiti o rezultatima referenduma, vezanog za prihvaćanje Strukovnog kolektivnog ugovora za djelatnost zdravstva i zdravstvenog osiguranja, koji je potpisan kao dodatak Granskom kolektivnom ugovoru za liječničku i stomatološku djelatnost, (HSL, Šubićeva 9, 10,30 sati).

ZAGREB - Predsjednik Udruge radničkih sindikata Hrvatske (URSH) Boris Kunst će na konferenciji za novinare dati podršku Hrvatskom liječničkom sindikatu, izvijestiti o sindikalnim aktivnostima u znak podrške strukovnom kolektivnom pregovaranju te izvijestiti o zahtjevu za hitan sastanak premijera Ive Sanadera sa sindikatima državnih i javnih službi udruženih u URSH, (URSH, Ul. kralja Držislava 4, 11,30 sati).

PODRUTE - Komemorativni skup i sveta misa u povodu obilježavanja 13 godina od pogibije petoro pripadnika Promatračke misije Europske zajednice bit će u Podrutama, u Varaždisnkoj županiji. Ondje su 7. siječnja 1992. tragično poginuli časnici Jean-Loup Eychenne, Marco Matta, Silvano Natale, Florenzo Ramacci i Enzo Venturini. Komemorativnom skupu nazočit će članovi obitelji poginulih, predstavnici hrvatske Vlade, Promatračke misije Italije, Francuske, te predstavnici MORH-a i Varaždinske županije, (10 sati).

Dežurni urednici:

prijepodne: Neven Leskovar

poslijepodne: Srebrenka Parlov

navečer: Jasna Nahigal Lazarić

telefon: 01/48-08-600

telefaks: 01/48-08-822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙