FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kosor: ostvarila sam dva cilja

ZAGREB, 3. siječnja 2005. (Hina) - HDZ-ova predsjednička kandidatkinjaJadranka Kosor istaknula je noćas poslije objave izbornih rezultata da je ostvarila dva cilja - ulazak u drugi krug predsjedničkih izborai da u njima kao protukandidat sudjeluje žena.
ZAGREB, 3. siječnja 2005. (Hina) - HDZ-ova predsjednička kandidatkinja Jadranka Kosor istaknula je noćas poslije objave izbornih rezultata da je ostvarila dva cilja - ulazak u drugi krug predsjedničkih izbora i da u njima kao protukandidat sudjeluje žena.

Pozvala je predsjedničkog kandidata Stjepana Mesića da biračima podnesu izvješća što su učinili u proteklom vremenu u promicanju hrvatskih državnih i nacionalnih interesa- on kao predsjednik države i ona kao saborska zastupnica ministrica i potpredsjednica Vlade

U drugom krugu očekujem oštru borbu i pozivam Mesića na sučeljavanje argumentima i programima, rekla je Kosor.

Pozvala je svoje birače da je podupru i u drugom izbornom krugu zahvalivši im kao i predsjedniku stranke Ivi Sanaderu, svom Izbornom stožeru i stranačkim kolegama na povjerenju.

Idem u drugi krug mirno i sa samopouzdanjem i vjerujem da će birači izaći na izbore u još većem broju. Također je ocijenila da Mesić svojom retorikom plaši građane da biraju između njega i Hrvatske u 21. stoljeću ili vraćanju unazad, kao što je to činio i uoči parlamentarnih izbora da će HDZ odvesti Hrvatsku u izolaciju.

No to se nije dogodilo i Hrvatska je dobila datum za početak pregovora sa EU, rekla je Kosor.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙