ZAGREB, 12. lipnja (Hina) - Varaždinska prehrambena industrija Vindija spremno dočekuje ovogodišnju turističku sezonu. Kako bi obskrba njezinim proizvodima, i njezinih članica, bila na razini potražnje, ovih se dana intezivno radi na
organizacijskom i poslovnom prilagođavanju, objavila je tvrtka.
ZAGREB, 12. lipnja (Hina) - Varaždinska prehrambena industrija
Vindija spremno dočekuje ovogodišnju turističku sezonu. Kako bi
obskrba njezinim proizvodima, i njezinih članica, bila na razini
potražnje, ovih se dana intezivno radi na organizacijskom i
poslovnom prilagođavanju, objavila je tvrtka.#L#
U sklopu tih priprema Vindija je u svim poslovnicama na Jadranu
obavila sve potrebne pripreme za jačanje distribucijske mreže.
Najizrazitije aktivnosti provedene su na području Istre gdje se
očekuju i najveći turistički učinci. Radi što bolje i
organiziranije opskrbe toga područja, dosadašnjoj jedinoj
Vindijinoj poslovnici u Poreču, pridodane su tri nove ispostave,
tj. distributivni centri, u Rijeci, na Krku i Malom Lošinju.
U spomenitm mjestima postojali su slobodni kapaciteti Vindijinih
članica, riječkog Vira i krčke Krkplastike, koji su iskorišteni za
otvaranje distributivnih centara.
Kako ističu u Vindiji, nove ispostave u Rijeci i na Krku radit će
tijekom cijele godine, dok će lošinjska biti otvorena u "špici"
turističke sezone. Takvo prestrojavanje u tvrtki ocjenjuju dobrim,
budući da će porečka poslovnica, koja je dosad pokrivala čitavo
područje od Gorskog kotara preko Istre do jadranskih otoka, biti
rasterećena.
(Hina) mku vel
121110 MET jun 98