FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HNS: Marušić javno najavio vlastito uhljebljenje u HZMO-u

BJELOVAR, 28. svibnja 2021. (Hina) - Iz bjelovarsko-bilogorskog HNS-a u petak su prozvali kandidata HDZ-a i HSLS-a za župana Marka Marušića da je javno najavio svoje "uhljebljenje" u Hrvatskom zavodu za mirovinsko osiguranje (HZMO).

HNS u priopćenju navodi da je Marušić, na radijskom sučeljavanju s aktualnim županom i kandidatom za novi mandat Damirom Bajsom, na pitanje novinara što će raditi u slučaju gubitka izbora odgovorio: "I dalje ću raditi svoj posao i biti perjanica mirovinskog osiguranja u Hrvatskoj”.

S tim u vezi zanimljivim smatraju da Marušić, inače predstojnik Područnog ureda Bjelovar HZMO-a, već sada zna rezultate javnog natječaja koji je otvoren 21. travnja, a službeni rezultati još uvijek nisu objavljeni.

Pitaju znači li to da je Marušić već odabran nekim tajnim putem, a da javnost nije obavještena o tome.

"Kamo sreće da naši mladi imaju takvu sreću sa svojim zapošljavanjima kao Marušić te nakon završenog privatnog fakulteta odmah dođu na posao pročelnika državne institucije", ističu u HNS-u.

Nažalost, poručuju, mladi nemaju tu sreću, a ovim primjerom je prikazano "da šefovski posao možete dobiti samo ako imate stranačku iskaznicu HDZ-a".

U HNS-u navode da su protiv izbora Marušića za župana upravo zato što bi njegov izbor predstavljao primjer onoga da nije važno koliko si sposoban, nego koliko si podoban te pozivaju građane da u nedjelju glasaju za Bajsa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙