FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji pet novozaraženih, jedna osoba umrla

DUBROVNIK, 12. travnja 2021. (Hina) - U Dubrovačko-neretvanskoj županiji zabilježeno je pet novih slučajeva zaraze koronavirusom, od kojih su dva utvrđena brzim antigenskim testom, dok je jedna osoba umrla, a oporavilo se njih 56, izvijestio je u ponedjeljak županijski Stožer civilne zaštite.

Riječ je o četiri osobe iz Dubrovnika te jednoj iz Stona. Ukupno je zaražena jedna muška i četiri osobe ženskog spola, a četiri ih ima utvrđenu epidemiološku vezu.

Umro je muškarac iz Župe dubrovačke rođen 1931. godine.

Oporavilo se 56 osoba, od kojih 13 iz Orebića, 11 iz Metkovića, devet iz Dubrovnika, pet iz Korčule, po četiri iz Opuzena i Ploča, po dvije iz Konavala, Kule Norinske i Vele Luke te po jedna iz Blata, Dubrovačkog primorja i Slivnog, kao i jedna koja nema prebivalište u županiji.

U posljednja 24 sata obrađeno je 66 uzoraka, a od početka pandemije analizirano je ukupno 58 088.

Prvu dozu cjepiva primilo je 14 415 stanovnika Dubrovačko-neretvanske županije.

U dubrovačkoj bolnici od koronavirusa liječi se 68 osoba. Sedam pacijenta zahtijevaju intenzivnu skrb, od kojih četiri na invazivnoj, dva na neinvazivnoj ventilaciji, a jedan na kisiku.

U samoizolaciji su 1194 osobe, a u posljednja 24 sata zabilježeno je šest kršenja te mjere, od čega pet na granici. Od početka pandemije zabilježeno je ukupno 625 kršenja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙