FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Osječko-baranjskoj županiji 139 novooboljelih, umrle dvije osobe

OSIJEK,  6. studenoga 2020. (Hina) - U zadnja 24 sata u Kliničkom bolničkom centru Osijek i županijskom Zavodu za javno zdravstvo testirano je 309 uzoraka, od kojih je 139 bilo pozitivno na koronavirus, a umrle su dvije osobe, izvijestio je u petak Stožer civilne zaštite Osječko-baranjske županije.

Najviše novopozitivnih je iz Osijeka, njih 75. Slijedi Đakovo sa 16, Valpovo sa devet i Belišće sa šest. S područja Donjeg Miholjca je pet osoba, tri su iz Našica i jedna iz  Belog Manastira. Četiri osobe su iz Čepina, po tri s područja općina Drenje i Petrijevci, po dvije su iz općina Bizovac, Darda, Gorjani, Punitovci i Semeljci, a po jedna je s područja općina Erdut, Satnica Đakovačka, Viškovci i Vladislavci.

„U Respiracijskom centru KBC-a preminuo je muškarac iz Gata, rođen 1929. godine, a u Općoj županijskoj bolnici Našice muškarac iz Našica, rođena 1933. godine. Uz covid-19 preminuli su imali više teških oboljenja“, navode iz Stožera.

Na liječenju u KBC-u je 129 pacijenata, od kojih je 27 na respiratoru. U Općoj županijskoj bolnici Našice hospitalizirano je 27 oboljelih.

Na području županije u samoizolaciji je 4849 osoba.

Policija je provela 43 samoinicijativne provjere osoba u samoizolaciji te jednu provjeru po dojavi građana i svi su zatečeni na prijavljenoj adresi.

Inspektori Ravnateljstva civilne zaštite proveli su 33 nadzora, uglavnom trgovačkih i ugostiteljskih objekata. Pri tome su u dva slučaja utvrdili nepravilnosti koje su otklonjene, priopćio je Stožer.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙