FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sljedeći tjedan u Europskoj uniji

BRUXELLES, 19. srpnja 2020. (Hina) - Sljedeći tjedan predviđena su dva ministarska sastanka zemalja članica EU-a i novi, peti krug pregovora o budućim odnosima s Velikom Britanijom.

Planovi za sljedeći tjedan mogu se lako promijeniti, ovisno od toga kako će završiti posebni samit čelnika zemalja članica, koji će u nedjelju, treći dan zaredom, pokušati postići dogovor o novom sedmogodišnjem proračunu i planu za oporavak. 

U ponedjeljak se u Bruxellesu sastaju ministri poljoprivrede zemalja članica, prvi njihov fizički sastanak od početka pandemije covida- 19

Ministri će razgovorati o reformi zajedničke poljoprivredne politike i o novoj strategiji "Od polja do stola", čiji je cilj uspostaviti održivi prehrambeni sustav u Europi.

U utorak i srijedu, njemačko predsjedništvo organizira neformalni, video-sastanak ministara zaduženih za istraživanje i inovacije 

U ponedjeljak u Londonu počinje, novi, peti krug pregovora o budućim onosima EU-a i Velike Britanije. U prethodna četiri kruga nije napravljen ozbiljniji pomak u pregovorima i još uvijek je neizvjesno hoće li doći do dogovora kako bi se izbjegao kaotični izlazak Velike Britanije iz EU-a.
 

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙