FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Anušić (HDZ): Prekinuli smo vladavinu regionalnih političkih opcija

Autor: Igor Vučković

OSIJEK, 4. lipnja 017. (Hina) - Novoizabrani osječko-baranjski župan Ivan Anušić (HDZ) izjavio je u nedjelju u Osijeku kako je očekivao izbornu pobjedu, koja je prekinula 12-godišnju vladavinu regionalnih političkih opcija u toj županiji, te kako će mu jedan od prvih poteza biti održavanje sjednice Vlade RH u Osijeku.

  U izjavi novinarima u izbornom stožeru HDZ-a Anušić je rekao kako ta pobdjeda pokazuje da se rad isplati, posebno njegovo 12-godišnje vođenje obližnje općine Antunovac, što su birači prepoznali, a da je sada spreman toj županiji ponuditi volju, energiju, znanje i entuzijazam .
 Najavio je kako će mu jedan od prvih poteza biti održavanje sjednice Vlade u Osijeku, s težištem na realizaciji "Projekta Slavonija" i projekata predstavljenih u gospodarskom programu HDZ-a za ove lokalne izbore.
 Smatra kako će sjednica Vlade biti znakovit potez, jer će premijer i ministri doći saslušati svu problematiku ovoga područja, i staviti se na raspolaganje za rješavanje tih problema.
 Drži kako  Osječko-baranjska županija nakon 12. godina vlasti regionalnih političkih opcija kreće putem političke stabilnosti i suradnje s Vladom RH u ostvarivanju razvojnih projekata.
 Zanimaju me samo projekti, a ne politkanstvo, i u mojem timu ima mjesta za sve koji su dobronamjerni,  koji žele surađivati i raditi, posebice na demografskoj i gospodarskoj obnovi, poručio je Anušić.
 U 2. krugu lokalnih izbora Anušić je dobio 51,96 posto glasova, a njegov protukandidat i dosadašnji župan Vladimir Šišljagić (Snaga Slavonije i Baranje) 45,43 posto glasova.

(Hina) xivuc yvkn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙