FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HDSSB pozvao pristaše da glasuju za HDZ-ova kandidata Ivana Anušića

Autor: Mate Kovačević

OSIJEK, 25. svibnja 2017. (Hina) - Čelnici Hrvatskog demokratskog saveza Slavonije i Baranje (HDSSB) Dragan Vulin i Karlo Šatvar poduprli su HDZ-ova kandidata Ivana Anušića za župana Osječko-baranjske županije

 Na konferenciji za novnare zahvalili su na povjerenju svim svojim biračima na općinskoj, gradskoj i županijskoj razini.

Svoje su birače i pristaše pozvali da u drugom krugu izbora za župana osječko-baranjskog svoj glas daju HDZ-ovom kandidatu za župana Ivanu Anušiću.  Ovo je logično jer je HDSSB dio HDZ-ove parlamentarne većine, pa ćemo tu uspješnu suradnju, siguran sam, preslikati i na Osječko-baranjsku županiju, rekao je Vulin dodavši kako već sada ove dvije stranke imaju stabilnu većinu u Skupštini.

 Potpredsjednik stranke i kandidat HDSSB-a za župana Karlo Šatvar rekao je kako je njegov program sukladan s programom Ivana Anušića. U mojem programu u središtu su gospodarstvo, ruralni turizam i obrazovanje, a slično je i u programu gospodina Anušića, napomenuo je dodavši kako je tijekom kampanje govorio da je Osječko-baranjska županija u dobroj situaciji ali je potrebno nove energije i novih projekata kako bi još snažnije krenuli prema naprijed.

 Zato pozivam sve naše birače da svoj glas daju Ivanu Anušiću jer je to jamstvo provedbe programa HDSSB-a, rekao je Šatvar.

(Hina) pp/xmkov ymkov

An unhandled error has occurred. Reload 🗙