FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HDZ-ovi kandidati: U Karlovcu se vodila borba argumentima

Autor: Vesna Horvat

KARLOVAC, 2. lipnja 2017. (Hina) - Kandidati  HDZ-a  za gradonačelnika Karlovca Damir Mandić i za zamjenike Andreja Navijalić i Ivan Mrzljak u petak su u Perivoju slobode na završnoj konferenciji za novinare uoči drugog izbornog kruga zahvalili svim protukandidatima na borbi projekata i argumenata, a ne političkom folkloru kakav se događa u drugim gradovima.

 Mandić je rekao da  Karlovac pripada svim Karlovčanima, a ne političkim strankama.  Karlovac pripada svim našim sugrađanima i kao gradonačelnik ću zaista težit tome da svatko, bio on gradonačelnik, pročelnik nekog upravnog odjela, direktor tvrtke ili i samo građanin, da učine sve ono što mogu da Karlovac bude još bolji grad  na karti Hrvatske, da, bude prepoznatljiv, rekao je Mandić i obećao brigu o svim dijelovima grada.

  Kandidat za Mandićevog zamjenika Ivan Mrzljak rekao je da su oni tijekom kampanje građanima Karlovca predstavili cjelovit gospodarski program, također i mjere za razvoj grada, kako će potaknuti obrtništvo, malo poduzetništvo i poljoprivredu, te biti dobar partner industriji i razviti komunalnu infrastrukturu.

 Ključni projekti za četverogodišnje razdoblje bit će im kanalizacijski sustav Karlovac II, rekonstrukcija komunalne infrastrukture u Zvijezdi, asfalt do svake kuće, prometni gradski prsten i brojne prometnice.

 Kandidatkinja za dogradonačelnicu Karlovca Andreja Navijalić smatra da su svi njihovi planovi ostvarivi, da će kao i u dosadašnjem radu biti društveno i socijalno osjetljivi prema svima, od djece do umirovljenika kojima je potrebna pomoć i podrška.  Navijalić ima viziju grada u kojem će škole raditi samo u prvoj smjeni, u kojem će Veleučilište prerasti u sveučilište, a jedno od strateških opredjeljenja će biti ulaganje u izgradnju vrtića,

 "Prirodna i kulturna baština osnova je i temelj razvoja turizma, a sve institucije, udruge i pojedinci surađivat će na svim poljima da stvorimo grad u kojem će ljudi ugodno živjeti, a gosti rado navraćati i rado ostajati", rekla je Navijalić.

 Mandić je kao  predsjednik gradskog HDZ-a zahvalio svim kandidatima na dostojanstvenom ponašanju u kampanji. "Pokazali smo da smo drugačiji od onih gradova u kojima je dosadašnjem vođenju kampanja otišla u krivom smjeru, te sam zahvalan svima koji su u ovom izbornom ciklusu pokazali da politiku doživljavamo kao mjesto gdje se sukobljavaju projekti i argumenti, a ne nekakav politički folklor, rekao je Mandić.

(Hina) xvhor yvkn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙