FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Šibenik: Željko Burić (HDZ) predao kandidacijsku listu za drugi mandat

Autor: Ante Pancirov

ŠIBENIK, 3. svibnja 2017. (Hina) - Gradonačelnik Šibenika i predsjednik gradskog HDZ-a Željko Burić predao je u srijedu izbornome povjerenstvu potpise za kandidacijsku listu HDZ-a za Gradsko vijeće i za svoj drugi mandat na toj dužnosti te je rekao kako se nada da će sudbinu grada i dalje držati u svojim rukama.

  S njim su bili i kandidati za dogradonačelnike Danijel Mileta i Paško Rakić.  

 "U svakom dijelu kampanje imamo određeni cilj, a ovdje nam je bio rutinski - prikupiti tri do četiri puta više potpisa nego što je potrebno", rekao je nakon predaje potpisa Burić te dodao kako na listi među kandidatima nema velikih iznenađenja.  Istaknuo je da je na listi deset žena ne zato što je to pravilo, nego pristup.

"Na listi je deset žena, ali ne da to bude varka i ukras. One su ravnopravno raspoređene na onim, uvjetno rečeno prolaznim mjestima i na ostalom dijelu liste", rekao je HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Šibenika. Burić se nada da će HDZ sudbinu grada i dalje držati u svojim rukama.

 "Na listi su ljudi koji su prepoznati u gradu po svojim djelima iako nisu istaknuti članovi stranke. Htjeli smo zadovoljiti i teritorijalnu zastupljenost svih dijelova Šibenika. To su bili kriteriji koji su rezultirali ovom listom. Rekao bih da je lista mlada i da daje jasnu poruku kako se HDZ oslanja na jednu novu, mladu generaciju ljudi kojima je cilj isključivo boljitak grada Šibenika.

 

(Hina) xpp yvkn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙