FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OTS: Petrokemija d.d. - Uveden novi proizvod

Autor: Orhideja Štrk
Kutina (HinaOTS) - PETROKEMIJA, d.d. tvornica gnojiva, Kutina, Aleja Vukovar 4, MBS 080004355, OIB 24503685008, daje sljedeću obavijest:

Petrokemija d.d. proizvela je ovih dana prve količine novog proizvoda, granuliranog amonijevog sulfonitrata (ASN). Uvođenje novih proizvoda je jedan od temelja revidiranog Programa restrukturiranja i financijske konsolidacije 2015. – 2019.

Granulirani amonijev sulfonitrat sadrži dušik u oba oblika, amonijskom i nitratnom i pogodan je za prihranu i predsjetvenu gnojidbu svih poljoprivrednih kultura. Uz dušik sadrži i sumpor, koji je također vrlo bitno hranjivo u ishrani poljoprivrednih kultura. Može se primijeniti na svim tipovima tala i prikladan je za primjenu na tlima gdje je onemogućeno unošenje gnojiva mehanizacijom u tlo. 

Primjenjuje se u obliku granula, lako je pristupačan i brzo se otapa, te omogućuje vrhunsku iskoristivost hranjiva u hladnijim uvjetima.

Granulirani amonijev sulfonitrat već je u prodaji i na tržištu vlada veliko zanimanje za ovaj novi proizvod naše tvrtke.  

Napomena o izvoru:
Petrokemija, d.d. 
Aleja Vukovar 4, Kutina
tel 044 647 270
fax 044 680 882
e-mail: uprava@petrokemija.hr
web: www.petrokemija.hr
- end - -

(HinaOTS)

An unhandled error has occurred. Reload 🗙