FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sajam WineOs s više od 60 izlagača

Autor: Igor Vučković

OSIJEK, 30. studenog (Hina) - Na 2. Međunarodnom sajmu vina, delicija i ugodnog življenja WineOs, 4. i 5. prosinca u Osijeku okupit će se više od 60 vinara, ugostitelja i proizvođača prehrambenih proizvoda iz Hrvatske, Mađarske, Bosne i Hercegovine i Srbije, najavljeno je u ponedjeljak na konferenciji za novinare u osječkoj Gradskoj upravi.

 Predstavnik osječke udruge Dekanter Vinko Ručević kazao je kako će se u sklopu sajma održati nekoliko edukativnih radionica za trgovce, sommeliere, ugostitelje, među ostalim o maceriranim i cuvee vinima te digitalnom marketingu za vinare.

 Na festivalu će sudjelovati sedam vinarija iz Mađarske, iz vinogorja Villany te vinske ceste Pečuh kao i nekoliko vinarija iz Srbije i BiH, a predstavit će se ugostiteljska ponuda osječkih restorana i proizvođači suhomesnatih proizvoda, sira i čokolade.

 Predsjednik udruge Graševina Croatica Vlado Krauthaker najavio je da će se u sklopu otvorenja održati prezentacija ove vinogradarske godine, po vinogorjima Slavonije, Baranje i Podunavlja, za koju drži da je bolja od prošlogodišnje. Bit će predstavljena i neka od vina iz ovogodišnje berbe.

 Osječki dogradonačelnik Vladimir Ham kazao je kako se Gradska uprava ponovno uključila u organizaciju festivala, kako bi se, osim adventskih svečanosti, građanima, u predblagdansko vrijeme ponudili dodatni sadržaji, što se poklapa s obilježavanjem dana grada, 2. prosinca.

(Hina) ivuc yduk

An unhandled error has occurred. Reload 🗙