FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Akromion: Predavanje za pacijente 15. listopada

Autor: Vedrana Larva

ZAGREB, 9. listopada 2015. (Hina) - Stručni tim Specijalne bolnice Akromion u četvrtak, 15. listopada, održat će besplatno edukacijsko predavanje za pacijente koje se pripremaju za ugradnju endoproteze koljena.

Pravilna  priprema, tijek liječenja i realna očekivanja nakon operacije samo su neke od tema koje će zainteresiranim pacijentima izlagati mediciski stručnjaci iz Akromiona, a predavanje će se održati u 19 sati  na adresi Vrbanićeva 26 u Zagrebu.

Akromionov ortoped Denis Tršek ističe važnost dobre informiranosti i pripremljenosti pacijenata, kojima je indicirana ugradnja umjetnog zgloba, tzv. endoproteze koljena, jer se  konzervativnim metodama liječenja i operacijama kod njih ne mogu postići pozitivni rezultati liječenja.

Dr. Tršeku na predavanju će se pridružiti i anesteziolog Siniša Šoštarić, fizijatar Aida Filipčić, te fizioterapeut Tomislav Lauš, te podijeliti sa zainteresiranim pacijentima mnogo korisnih informacija.

Pacijenti će za bilo kakve nedoumice vezane uz samu operaciju i daljnji tijek liječenja, tijekom  predavanja moći izravno  postaviti  pitanja vrhunskom timu predavača

Predavanje je otvoreno za javnost i namijenjeno svim pacijentima, bez obzira na ustanovu u kojoj planiraju operaciju. Predavanje je besplatno, no broj polaznika je ograničen, stoga u Akromionu mole zainteresirane da na vrijeme osiguraju svoje mjesto na broju telefona 01/6445-820 ili osobno na adresi: Poliklinika Akromion, Vrbanićeva 26, Zagreb.


(Hina) xvl

An unhandled error has occurred. Reload 🗙