FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

AKROMION: Predavanje za pacijente prije ugradnje endoproteze kuka

Autor: Vedrana Larva
ZAGREB, 24. rujna 2015. (Hina) - Stručni tim Specijalne bolnice za ortopediju i traumatologiju Akromion održat će u utorak, 29. rujna, predavanje za osobe koje se spremaju na ugradnju endoproteze kuka te će im predstaviti cijeli  proces ugradnje umjetnog zgloba  - od pripreme, tijeka liječenja do realnih očekivanja nakon operacije.

Predavanje će se održati u Zagrebu u 19 sati u Poliklinici Akromion, na adresi  Vrbanićeva 26, a pacijenti će dobiti informacije o zahvatu, vrsti anestezije, mogućnostima odabira proteze i rehabilitacije, te eventualnim rizicima i mogućim komplikacijama.

Stručni tim Akromiona - ortoped Nikola Čičak, anesteziolog Krešimir Oremuš, fizijatrica Aida Filipčić i fizioterapeut Marijan Šarić omogućit će  pacijentima koji se spremaju na ovu vrstu zahvata da  na jednom mjestu i prije operacije upoznaju ljude koji su uključeni  u njihovo liječenje. Tijekom predavanja moći će izravno  postaviti pitanja predavačima ukoliko imaju bilo kakve nedoumice vezane uz samu operaciju i daljnji tijek liječenja.

Predavanja su besplatna, otvorena za javnost i namijenjena svim pacijentima, bez obzira na ustanovu u kojoj planiraju operaciju. No, broj polaznika je ograničen stoga iz Akromiona mole zainteresirane da na vrijeme osigurate svoje mjesto na broju telefona 01/6445-820 ili osobno na adresi: Poliklinika Akromion,  Vrbanićeva 26, Zagreb.

(Hina) xvl

An unhandled error has occurred. Reload 🗙