FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PGŽ: osigurana sredstva za pripravnost tima crikveničke barokomore

Autor: Dean Silić
RIJEKA, 10. kolovoza 2015. (Hina) - Primorsko-goranska županija osigurala je novac za finaciranje pripravnosti tima crikveničke barokomore Poliklinike Oxy Pula, tako da će se medicinska pomoć unesrećenim roniocima moći pružiti u roku od pola sata.

Kolegij župana donio je odluku da se za usluge pripravnosti baromedicine Poliklinike Oxy Pula na lokaciji Thalassotherapie Crikvenica osigura 166.806 kuna, priopćeno je u ponedjeljak iz Županije.

Ministarstvo zdravlja i Ministarstvo turizma su, prema ponudi te poliklinike koja ima barokomore u Puli, Crikvenici i Dubrovniku, izradile zajedno sa zainteresiranim lokalnim jedinicama model financiranja usluge pripravnosti baromedicine. Prema podacima o broju turista i atraktivnosti ronjenja po županijama, za Primorsko-goransku županiju taj iznos je 166.806 kuna.

Tako će tim u pripravnosti liječnika i medicinskih tehničara, u roku od pola sata od dolaska unesrećenog ronioca s područja županije, doći do crikveničke barokomore i pružiti mu medicinsku skrb.

(Hina) xdsil yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙