FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

EI u Baku na Sportskoj televiziji

Autor: adrp
ZAGREB, 8. lipnja 2015. (Hina) - Prve Europske igre, koje će se od 12. do 28. lipnja održati u glavnom gradu Azerbajdžana Bakuu, moći će putem televizijskih ekrana pratiti više od 500 milijuna ljudi diljem svijeta, poručio je prvi čovjek Organizacijskog odbora EI Simon Clegg.

Signal iz Bakuua bit će emitiran praktički u svim europskim zemljama, a prodan je i u Australiju, Latinsku Ameriku, Kinu, Indiju, Hong Kong, SAD, Kanadu, Južnu Afriku, Novi Zeland, zemlje Sjeverne i Srednje Afrike. EI će prenositi čak I kubanska tv postaja ICRT.

Jedan od posljednjih ugovora potpisan je s ruskom državnom televizijom koja će dnevno prenositi oko deset sati programa na četiri programa.

U Hrvatskoj će sportska događanja iz Bakua prenositi Sportska televizija.

"U lipnju ćemo intenzivno pratiti događaje uoči i na Europskim igrama iz Bakua, svakodnevno u izravnim prijenosima i snimkama, te pregledima dana. Kroz kratke prikaze „Za Baku“ predstavit ćemo većinu hrvatskih sportaša, putnika za azerbajdžansku prijestolnicu. Program EI Baku počinjemo 12.6. u svečanim otvaranjem Igara, a završavamo 28.6. svečanim zatvaranjem", poručili su sa SPTV-a.

(Hina) xdl yad

An unhandled error has occurred. Reload 🗙