FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

IZBORI Karamarko: imamo Predsjednicu!

Autor: Tomislav Delač/Tatjana Kolak
ZAGREB, 11. siječnja 2015. (Hina) - Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko čestitao je u nedjelju Kolindi Grabar Kitarović na izbornoj pobjedi uskliknuvši "Imamo Predsjednicu!".

"Najveća hrvatska stranka, koja je pod vodstvom Franje Tuđmana, najvećeg Hrvata 20. stoljeća, stvorila hrvatsku državu, iznjedrila je najboljeg kandidata i danas imamo predsjednicu Republike", rekao je Karamarko na bini na koju je došao zajedno s novom hrvatskom predsjednicom Kolindom Grbar Kitarović i njezinim suprugom Jakovom.

Zahvalio je svim građanima koji su glasovali za predsjedničku kanndidatkinju HDZ-a, svim koalicijskim partnerima koji su pomogli u pobjedi, te Kolindi Grabar Kitarović i, posebno, njezinom suprugu Jakovu Kitaroviću "koji je to trebao trpjeti".

"Hrvatski narod uvijek kad je potrebno i kad osjeti da treba donese prave odluke, i večeras je donio prave odluke", rekao je.

Karamarko je poručio da će Grabar KItarović biti predsjednica svih Hrvata i hrvatskih građana, a ne samo eksponent HDZ-a na Pantovčaku.

"Ona je predsjednica svih Hrvata i svih građana i radit će za njihovu dobrobit. Zajedno sa budućom hrvatskom Vladom na kraju godine radit će na kvaliteti života u Hrvatskoj", kazao je.

Karamarko je posebno pozdravio branitelje koji prosvjeduju u Savskoj ulici u Zagrebu i Hrvate u BiH i dijaspori kojima je, ustvrdio je, onemogućeno da iskoriste svoje građansko pravo da glasuju.

"Imamo Predsjednicu i neka nam živi naša vječna, jedina i ljubljena domovina Hrvatska", rekao je Karamarko praćen burnim pljeskom nazočnih u Hypo centru.

(Hina) xtdel/xkt ymd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙