FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

KAMPANJA- Karamarko: koračamo prema pobjedi

Autor: vkla
ZAGREB, 9. siječnja 2015. (Hina) - Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko u petak je izrazio uvjerenje da aktualni predsjednik države "debelo zaostaje" za njihovom kandidatkinjom Kolindom Grabar-Kitarović koja "korača" prema pobjedi u nedjelju, na drugom krugu predsjedničkih izbora.

"Naša kandidatkinja je na posljednjem sučeljavanju ostavila jako dobar, odličan dojam. Gospodin Josipović je bio agresivniji nego zadnji put misleći da će na taj način postići neku prednost, ali on već debelo zaostaje za našom kandidatkinjom tako da evo mi koračamo prema našoj pobjedi u nedjelju", izjavio je Karamarko novinarima nakon posjete francuskom veleposlanstvu gdje je izrazio sućut veleposlanici Michele Boccoz zbog napada u Parizu u kojem je u srijedu ubijeno 12 ljudi.

Komentirajući optužbe predsjednika Ive Josipovića da HDZ organizira prijevoz na birališta u BiH, Karamarko je uzvratio da bi se Josipović, "kada govori o BiH, trebao založiti za prava da svim našim građanima koji imaju pravo glasovanje bude dostupna i realizacija tih prava". Oni su, dodao je Karamarko, smanjili broj biračkih mjesta ne bi li "okljaštrili" broj ljudi koji će možda doći glasovati za HDZ.

"Vrlo nekorektno su te naše sugrađane u BiH, glede glasovanja, učinili građanima drugog reda", rekao je šef najveće oporbene stranke. Smatra da je to učinjeno s ciljem da se smanje izgledi HDZ-a za pobjedom.

"Naravno, neće uspjeti", dodao je Karamarko i ocijenio da je Josipović "nekorektan" u svojim komentarima.

"On gubi i on se mora tako ponašati, ali mislim da ipak postoji jedna razina dostojanstva do koje on mora držati", rekao je Karamarko nazvavši Josipovića" bivšim predsjednikom koji ipak mora držati do svog digniteta i digniteta Republike Hrvatske".

(Hina) xvk ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙