FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

KAMPANJA Lista za Rijeku u 2. krugu ne podržava nijednog kandidata; glasovanje po savjesti

Autor: dsil
RIJEKA, 7. siječnja 2015. (Hina) - Lista za Rijeku u drugom krugu predsjedničkih izbora, u nedjelju, 11. siječnja, neće podržati niti jednog kandidata, no poziva svoje članstvo, simpatizere i sve građane da izađu na izbore i glasuju po svojoj savjesti, priopćeno je u srijedu iz te stranke.

To je odlučeno na prvom ovogodišnjem sastanku Predsjedništva Liste za Rijeku, na kojem su razmatrane i stranačke aktivnosti u predstojećoj godini, navedeno je.

U priopćenju se ističe da Lista za Rijeku u devetoj godinu od svojeg osnutka zadržava stranačku autonomiju te ne ulazi ni u "takozvani lijevi, niti u desni blok, te će se i u budućnosti kao lokalpatriotska i regionalistička organizacija, koncentrirati na rješavanje stvarnih problema koji muče sve građane Rijeke i regije, prije svega pad životnog standarda, veliku stopu nezaposlenosti uz masovno iseljavanje mladih iz grada".

Lista za Rijeku će sudjelovati na ovogodišnjim parlamentarnim izborima.

Cilj je izbor riječkog regionalističkog zastupnika u Hrvatski saboru, uz nastavak promocije multikulturnog identiteta Rijeke, zalaganja za gradsku i regionalnu autonomiju, borbu protiv korupcije te poticaj razvoju poduzetništva, kako bi se preokrenuli sadašnji negativni ekonomski, demografski i industrijski trendovi u gradu Rijeci i regiji, zaključuje se u priopćenju.

(Hina) xdsil ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙