FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

KAMPANJA - HDZ i partneri razradili strategiju za završnicu kampanje

Autor: jnah
ZAGREB, 5. siječnja 2015. (Hina) - Čelnici osam stranaka koalicije predvođene Hrvatskom demokratskom zajednicom na sastanku održanom u ponedjeljak u Zagrebu razradili su strategiju zajedničkog djelovanja za samu završnicu kampanje i izrazili čvrsto uvjerenje da će njihova kandidatkinja Kolinda Grabar-Kitarović pobijediti u drugom krugu izbora 11. siječnja.

"Čelnici stranaka koalicije predvođene Hrvatskom demokratskom zajednicom na današnjem su sastanku u Središnjici HDZ-a u Zagrebu izrazili zadovoljstvo zbog činjenice da će 11. siječnja ove godine Republika Hrvatska dobiti predsjednicu - Kolindu Grabar-Kitarović", priopćeno je u ponedjeljak navečer iz HDZ-a.

"U razgovoru je istaknuto da gospođa Grabar-Kitarović ima najbolji program u kojem su prepoznati svi problemi hrvatskog društva. A što je još važnije, ističu koalicijski partneri, u programu 'Za bolju Hrvatsku' ponuđena su rješenja za izlazak iz teške ekonomske i socijalne krize za koju je odgovorna vlast Ive Josipovića i Zorana Milanovića", kaže se u priopćenju.

Na sastanku je razrađena strategija zajedničkog djelovanja za samu završnicu kampanje, a koalicijski partneri su najavili maksimalni angažman na terenu i potpunu mobilizaciju svojih članova i simpatizera. "Izraženo je čvrsto uvjerenje da će se uspješna suradnja - koja je već rezultirala nizom izbornih pobjeda - nastaviti trijumfom predsjedničke kandidatkinje Kolinde Grabar-Kitarović", navodi se.

Izaslanstva stranaka predvodili su predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko, predsjednik HSS-a Branko Hrg, predsjednik HSP-a dr. Ante Starčević Ivan Tepeš, potpredsjednik HSLS-a Dario Hrebak, predsjednik HRAST-a Ladislav Ilčić, predsjednik BUZ-a Milivoj Špika, predsjednik HDS-a Goran Dodig i predsjednik ZDS-a Stanko Belina, kaže se u priopćenju koje je potpisala glasnogovornica HDZ-a Dajana Antonija Bebek.

(Hina) pp yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙