FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hypo banka donira milijun kuna i uvodi poseban tretman za klijente iz poplavljenih područja

Autor: rbel
ZAGREB, 23. svibnja 2014. (Hina) - Uz uključenje u inicijativu koju su pokrenuli Hrvatski Crveni križ i Caritas te korporativni i osobni angažman zaposlenika, Hypo Alpe-Adria-Banka donirat će putem Crvenog križa milijun kuna za pomoć osobama pogođenim poplavama, objavljeno je danas iz te banke, iz koje najavljuju poseban tretman klijenata s prebivalištem u poplavama zahvaćenim mjestima.

Klijenti Hypo banke do 30. lipnja trebaju podnijeti zahtjev za posebnim tretmanom, pri čemu stječu pravo i na retroaktivnu provedbu moratorija za anuitete koji dospijevaju 31. svibnja.

Svim klijentima koji žive u stradalim područjima Hypo banke će na rok od 12 mjeseci omogućiti moratorij na sve vrste kredita u otplati, uključujući reprograme te će ih osloboditi naknade za provedbu moratorija i za produljenje roka otplate. Za vrijeme moratorija neće se obračunavati ni naplaćivati kamate na kredit.

Također, klijenti mogu dobiti i kredit za reprogram duga po charge i revolving karticama te tekućem računu u iznosu do 30.000 kuna i s rokom otplate do 5 godina.

Svi klijenti s posebnim tretmanom na razdoblje do šest mjeseci oslobođeni su i plaćanja naknade za vođenje tekućih i žiro računa kao i paketa računa, a Hypo banka na sebe preuzima i podmirenje troškova ovjere dokumentacije kod javnog bilježnika.

Iz Hypo banke navode i da su se već ranije odrekli svih naknada na donacijske uplate građana u svrhu pomoći poplavljenim područjima.

An unhandled error has occurred. Reload 🗙