FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Split: bošnjačke organizacije pozvale na pomoć istočnoj Slavoniji, BiH i Srbiji

Autor: pgas
SPLIT, 20. svibnja 2014. (Hina) - Koordinacija bošnjačkih organizacija u Splitu i splitsko-dalmatinskoj županiji i Medžlis Islamske zajednice Split pozvali su danas Bošnjake-muslimane i sve ljude dobre volje, tvrtke i organizacije da donacijama u robi, hrani ili novcu pomognu stradalnicima s poplavljenih područja Slavonije, BiH i Srbije.

„Pozivamo sve Bošnjake-muslimane koji žive u Splitu i Splitsko-dalmatinskoj županiji, Splićane, Dalmatince u sve ljude dobre volje da se odazovu i pruže potrebnu humanitarnu pomoć u hrani i odjeći za djecu, higijenskim potrepštinama, odjeći, posteljini, dekama, vodi, hrani i drugoj raspoloživoj opremi potrebnoj za unesrećene“, navodi se u priopćenju uz napomenu da se to predaje u splitski Crveni križ u Ulici Ruđera Boškovića 28.

„S obzirom na to da u istočnoj Slavoniji živi veliki broj Bošnjaka-muslimana, apeliramo i na sve organizacije, privredne subjekte, udruge i pojedince da u skladu sa svojim mogućnostima doniraju financijsku pomoć za istočnu Slavoniju na račun Mešihata Islamske zajednice u Hrvatskoj broj IBAN: HR2340009-1100085466“, navodi se u priopćenju uz napomenu kako kao opis plaćanja treba napisati Pomoć nastradalima u poplavama.

Na taj broj može se uplaćivati i pomoć za BiH a pritom kao opis plaćanja treba napisati Za unesrećene u poplavama u BiH.

„Obavještavamo javnost da mogu izvršiti uplatu i za Bosnu i Hercegovinu na žiro račun Crvenog križa borj IBAN: HR692340009-1511555516 poziv na broj 05, te za Srbiju na broj IBAN: HR 692340009-1511555516 poziv na broj 07“, stoji u priopćenju koordinacije bošnjačkih organizacija u Splitu koje je potpisao predsjednik koordinacije Kadro Kulašin.

An unhandled error has occurred. Reload 🗙