FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Stanje M. Schumachera i dalje kritično, ali stabilno

Autor: imli
PARIZ, 4. siječnja 2014. (Hina/Reuters) - Stanje Michaela Schumachera, koji je zadobio teški potres mozga prilikom pada na skijanju prije šest dana, i dalje je kritično, ali stabilno, objavila je u subotu njegova menadžerica Sabine Kehm.

"Schumacherovo stanje i dalje je kritično, ali stabilno. Također, želimo naglasiti da informacije o njegovu stanju mogu dati samo liječnici i njegov menadžment, a sve ostalo što dolazi u javnost obične su špekulacije", priopćila je Sabine Kehm. Također, kamera sa kacige koju je Schumacher nosio prilikom pada predana je francuskim istražnim organima.

Naime, bivši vozač Formule 1 Philippe Streiff, koji je Schumacherov prijatelj, izjavio je sinoć za Sky TV da je Schumacher izvan životne opasnosti, a da mu je to rekao njegov prijatelj i liječnik iz bolnice u Grenobleu, u kojoj je smješten sedmerostruki prvak svijeta.

Schumacher je tijekom karijere osvojio rekordnih sedam naslova svjetskog prvaka, a sa 91 "Grand Prix" pobjedom rekorder je i po broju trijumfa u F1. Vozio je za Jordan, Benetton, Ferrari i Mercedes.

An unhandled error has occurred. Reload 🗙