FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava fotografija za utorak, 24. prosinca

Autor: ikut
ZAGREB, 24. prosinca 2013. (Hina) - Najava važnijih događaja za utorak, 24. prosinca koje ćemo popratiti fotografijama

ZAGREB - Predsjednik Hrvatskoga sabora Josip Leko nazočit će u povodu katoličkoga Božića polnoćki u Zagrebačkoj prvostolnici, u kojoj će svetu misu predvoditi zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić (24 sata, Zagrebačka katedrala).

ZAGREB - Potpredsjednica Vlade i ministrica socijalne politike i mladih Milanka Opačić posjetit će Dom za starije i nemoćne te pučku kuhinju Caritasa Župe sv. Antuna Padovanskoga. U povodu božićnih i novogodišnjih blagdana potpredsjednica Vlade Milanka Opačić posjetit će korisnike doma te im podijeliti prigodne pakete, a nakon toga u pratnji pater Ivana Radeljaka posjetit će i Caritasovu pučku kuhinju i tamo pozdraviti korisnike te im uz ručak podijeliti prigodne darove (12,30 sati).

ZAGREB - Ministarstvo poduzetništva i obrta održat će konferenciju za novinare u povodu objave javnog poziva na dostavu projektnih prijava "Povećanje gospodarske aktivnosti i konkurentnosti malog i srednjeg poduzetništva". Po ovom pozivu poduzetnicima će biti na raspolaganju bespovratna sredstva u ukupnom iznosu od 255,7 milijuna kuna, a potpore su namijenjene poduzećima u sektoru proizvodnje i turizma (10 sati, Ministarstvo poduzetništva i obrta).

Dežurni na desku FaH-a:

Prijepodne - Uroš Andrić

Poslijepodne - Ivana Kutni

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xik yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙