FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za ponedjeljak, 23. prosinca

Autor: nbrc
ZAGREB, 23. prosinca 2013. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za ponedjeljak, 23. prosinca.

ZAGREB - Skupština Hrvatske obrtničke komore (HOK) odlučivat će o prijedlogu odluke o jedinstvenoj osnovici, načinu i rokovima plaćanja obveznog komorskog doprinosa za jedinstveni sustav organiziranosti obrta za 2014., programa rada HOK-a za 2014. te prijedlog financijskog proračuna HOK-a za 2014. Na skupštini će biti predstavljena i strategija razvoja HOK-a za razdoblje 2014. do 2020. godine, a predsjednik HOK-a Dragutin Ranogajec osvrnut će se na aktivnosti HOK-a u ovoj te predstaviti očekivanja i aktivnosti za 2014. godinu (12,00 sati, HOK, Ilica 49).

ZAGREB - Hrvatski bankarski sektor 2013. godinu obilježilo je visoko smanjenje profitabilnosti banaka, problemi s dokapitalizacijom malih banaka i stečaj Centar banke, neuspjela privatizacija Hrvatske poštanske banke, ali i prijepori oko 'švicaraca' i Zakona o potrošačkom kreditiranju.

ZAGREB - Razgovori Vlade i MOL-a oko Ine te konkurencija na tržištu električne energije na kojem su novi igrači izišli s povoljnijim ponudama za kućanstva, nakon čega je uslijedilo i HEP-ovo sniženje cijena, ponajviše su obilježili hrvatsko energetsko tržište u ovoj godini.

dežurne urednice:

prije podne: Nevenka Brčić

poslije podne: Davorka Stanešić

tel: 01/4808 680

fax: 01/4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xtp ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙