FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 12,30 sati

Autor: imli
ZAGREB, 20. prosinca 2013. (Hina) - Pregled sportskih događaja do 12,30 sati:

ZAGREB - Hrvatski reprezentativac Ivica Olić (34), kojemu na kraju ove sezone ističe ugovor sa Wolfsburgom, mogao bi karijeru nastaviti u engleskom prvoligašu Stoke Cityju. Stoke je trenutno na 13. mjestu Premier lige, ali u 16 kola postigli su samo 15 golova, pa trener Mark Hughes silno želi dovesti iskusnog hrvatskog napadača u ljetnom prijelaznom roku, objavio je u petak njemački list Kicker. Olić je najavio da bi želio riješiti pitanje nastavka karijere do veljače, a iz Stoka poručuju da su spremni za pregovore čim Olić dobije zeleno svjetlo da može razgovarati sa drugim klubovima. Za Olića je zainteresiran i njemački HSV, u kojem igraju dvojica hrvatskih nogometaša Milan Badelj i Ivo Iličević. Olić je igrao za HSV dvije godine (2007–2009) i svojim odličnim partijama i borbenošću postao je ljubimac navijača. Unatoč tome što ima 34 godine Olić je i ove sezone jednako ubojit kao i prije, pa je u Budensligi upisao 7 golova i 1 asistenciju, te je jedan od najzaslužnijih što je Wolfsburg na visokom petom mjestu prvenstvene ljestvice.

ZAGREB - Predsjednik Seville Jose Castro poručio je Manchester Unitedu i Liverpoolu da ako žele hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića (25) da će morati platiti odštetu od čak 40 milijuna eura, objavio je u petak britanski Daily Express. "Rakitić ima još godinu i pol dana ugovor sa Sevillom i uvjeren sam da ćemo se dogovoriti o daljnoj suradnji. No, ako se nekome žuri i želi Rakitića odmah, odšteta iznosi 40 milijuna eura i nemamo je namjeru smanjiti", izjavio je Jose Castro. Manchester United i Liverpool željeli bi već u zimskom prijelaznom roku dovesti Rakitića, koji briljira ove sezone, te je četvrti najkorisniji igrač Primere sa 7 golova i 6 asistencija. Rakitić je ovog ljeta postao kapetan Seville, navijači ga obožavaju, a sam priznaje da igra najbolji nogomet u karijeri.

ZAGREB - Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovač nekoliko je puta ponovio kako bi tijekom priprema za svjetsko prvenstvo želio odigrati utakmicu protiv rivala iz Latinske Amerike s obzirom da nas u skupini čekaju Brazil i Meksiko. Po svemu sudeći to će biti reprezentacija Čilea kojoj je propala utakmica protiv Portugala. Tamošnji list El Mercurio piše kako bi u upražnjeni termin trebali uskočiti 'vatreni'. Još nije poznat termin utakmice jer je u opciji nekoliko datuma.

NEW YORK - Rezultati košarkaške NBA lige:

Oklahoma City Thunder - Chicago Bulls 107-95 (Kevin Durant 32 koša/ Joakim Noah 23 poena)

Golden State Warriors - San Antonio Spurs 99-102 (David Lee 32, a Stephen Curry 30 poena/ Marco Belinelli 28 koševa)

(Hina) ximl yiml

An unhandled error has occurred. Reload 🗙