FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Gradnja obale u Slanom u vrijednosti pet milijuna kuna

Autor: hspa
DUBROVNIK, 18. prosinca 2013. (Hina) - U Slanome u Dubrovačkom primorju danas je počela gradnja novih 100 metara operativne obale, a vrijednost radova je pet milijuna kuna.

Projekt zasad financira Lučka uprava Dubrovačko-neretvanske županije, rekao je ravnatelj te uprave Antun Banovac, dodajući kako se očekuje da će se u financiranje uključiti i Ministarstvo pomorstva.

Projektom će se dobiti operativna obala, ali i šetnica s hortikulturnim sadržajima. Radovi bi trebali biti gotovi do 1. lipnja 2014.

Načelnik općine Nikola Knežić rekao je kako će se izgradnjom rive, dvosmjerne ceste, komunalnog privezišta te ACI-jeve marine, na kojoj bi radovi trebali početi početkom sljedeće godine, završiti nautički centar Slanoga i Dubrovačkog primorja.

Zamjenik župana Davorko Obuljen istaknuo je kako je Dubrovačko primorje tim projektom te projektima koji su počeli u posljednjih nekoliko godina "krenulo u veliki razvojni zamah koji će tu općinu opustošenu ratom konačno staviti uz bok najrazvijenijih općina".

(Hina) xddub ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙