FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: trub
ZAGREB, 18. prosinca 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba (HAK) o stanje u prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za Hrvatsku danas:

ZAGREB - Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice u unutrašnjosti, a zbog niskih temperatura moguća je poledica osobito na mostovima i nadvožnjacima. Zbog radova je zatvorena dionica autoceste A7 između čvorova Hreljin i Šmrika. Državna cesta D512 Makarska-Ravča zatvorena je za sav promet od 8 do 17 sati kroz naselje Gornje Igrane. Obilazak je kroz tunel Sveti Ilija. Zbog razminiranja svakodnevno je zatvorena državna cesta D422 na dionici Zračne luke Zemunik od 8 do 16 sati. Vozila se propuštaju po 15 minuta svakog punog sata. Od 15. studenoga ove do 15. travnja iduće godine, prema odluci Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture, određuje se obvezna uporaba zimske opreme (četiri jednake zimske gume M+S ili četiri jednake ljetne gume s lancima za snijeg pripravnim za postavljanje na pogonske kotače) na zimskim dionicama javnih cesta u RH. Zbog radova, za teretna vozila zatvoren je granični prijelaz Ilok do 10. lipnja 2014. godine. Prema otoku Pagu plovi trajekt na liniji Stinica-Stara Novalja zbog radova u pristaništu Prizna.

ZAGREB - U većini kopnenih krajeva magla ili niski oblak povremeno uz zrnat snijeg ili rosulju, što se smrzava na tlu. U gorju i na Jadranu pretežno sunčano, ali je na sjevernom dijelu Jadrana mjestimice moguća magla ili niski oblak, prije svega uz zapadnu obalu Istre i na otvorenom moru. Vjetar slab. Najviša temperatura u nizinama od -3 do 1, u gorju između 5 i 10, a na Jadranu od 12 do 17 stupnjeva Celzijusa.

(Hina) xtr ytr

An unhandled error has occurred. Reload 🗙