FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: trub
ZAGREB, 9. prosinca 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba o stanju u prometu u 9,30 sati i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku danas:

ZAGREB - Zbog prometne nesreće na Istarskom ipsilonu obistavljen je promet od čvora Rogovići prema Žminju. Zbog druge prometne nezgode vozi se otežano autocestom A4 Zagreb- Goričan između čvorova Komin i Sveta Helena (na 74. kilometru) u smjeru Zagreba. Treba voziti oprezno po mokrim odnosno vlažnim i skliskim kolnicima u većem dijelu zemlje. Zbog niskih temperatura, vozače u HAK-u pozivaju na oprez zbog moguće poledice, posebice na mostovima i nadvožnjacima, kao i na odrone zemlje i kamenja. Izlazak teretnih vozila pojačan je na graničnim prijelazima Bregana i Pasjak. Zbog radova, za teretna vozila zatvoren je granični prijelaz Ilok do 10. lipnja 2014. godine. Prema otoku Pagu plovi trajekt na liniji Stinica-Stara Novalja zbog radova u pristaništu Prizna. Zbog rekonstrukcije trajektnog pristaništa u Valbiski (Krk), od 9. do 31. prosinca 2013. red plovidbe na trajektnim linijama 332 Valbiska – Merag i 338 Valbiska – Lopar bit će djelomično izmijenjeni (red plovidbe nalazi se i na internetskim stranicama Jadrolinije i Linijske nacionalne plovidbe).

ZAGREB - Umjereno do pretežno oblačno, a u Dalmaciji će prevladavati sunčano. Ponegdje moguće vrlo malo kiše, poslijepodne uglavnom u Slavoniji, a navečer i u noći u Lici, gdje bi se mogla smrzavati na tlu. Vjetar slab do umjeren jugozapadni i zapadni, poslijepodne će u sjevernim i istočnim krajevima okrenuti na sjeverozapadni. Na Jadranu vjetar većinom slab, a navečer će na otvorenom moru zapuhati umjeren sjeverozpadnjak, uz obalu bura. Najviša temperatura između 4 i 9, na Jadranu od 10 do 15 stupnjeva Celzijusa.

(Hina) xtr ytr

An unhandled error has occurred. Reload 🗙