FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Venezuelanske vlasti evakuirale zrakoplov zbog vijesti o bombi

Autor: ilov
CARACAS, 15. prosinca 2013. (Hina/Reuters) - Venezuelanske vlasti evakuirale su zrakoplov tvrtke Air France koji je trebao poletjeti prema Parizu u subotu nakon što su od francuskih vlasti dobile obavijest o mogućnosti da se u letjelici nalazi bomba, izjavio je venezuelanski ministar unutarnjih poslova Miguel Rodriguez Torres.

Prema ministrovim riječima, stručnjaci obavještajne agencije Sebin pretražuju letjelicu, koja je trebala krenuti na noćni let iz međunarodne zračne luke Simon Bolivar u Caracasu prema Parizu.

Obavještajna agencija Sebin primila je informaciju o bombi od francuskih obavještajnih i protuterorističkih služba, izjavio je Rodriguez Torres za venezuelansku državnu televiziju.

"Prema informaciji koju smo dobili, teroristička skupina namjerava postaviti eksploziv na let između Francuske i Venezuele", rekao je ministar, koji je i čelnik agencije.

Rodriguez Torres nije objavio više detalja, samo je rekao da nije jasno odnosi li se prijetnja na let od Caracasa u Pariz ili na onaj u obrnutom smjeru.

Prema njegovim riječima, vrijeme polijetanja Air Francea broj 385 bit će ponovno objavljeno nakon detaljne pretrage letjelice.

(Hina) xilov yilov

An unhandled error has occurred. Reload 🗙