FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Conte: To nije bio nogomet

Autor: rsal
ISTANBUL, 11. prosinca 2013. (Hina/AFP) - To nije bio nogomet, uvjeti su bili katastrofalni i nisu išli na ruku boljoj momčadi, kazao je nakon eliminacije iz Lige prvaka trener talijanskog prvaka Juventusa Antonio Conte.

Nogometaši Galatasaraya plasirali su se u osminu finala Lige prvaka nakon što su danas na svom stadionu pobijedili Juventus sa 1-0 golom Wesleya Sneijdera u 85. minuti. Utakmica 6. kola skupine B na stadionu Ali Sami Yen u Istanbulu nastavljena je danas u 14.00 sati, nakon što je sinoć prekinuta u 31. minuti kod rezultata 0-0 zbog gustog snijega. Utakmica je nastavljena od 31. minute, a Juventusu je za prolazak u osminu finala bio dovoljan remi. No, Sneijder je u završnici susreta donio turskom klubu prolazak u nokaut fazu Lige prvaka.

Utakmica se igrala na blatnjavom terenu, koji Conte krivi za poraz svoje momčadi.

"Mi smo zapravo kažnjeni jer se ova utakmica u normalnim uvjetima ne bi igrala danas. Htjeli smo odgoditi utakmicu, no UEFA nas nije slušala. Ako su jučer bili opasni uvjeti, u čemu je bila razlika dan kasnije, po ovom nemogućem blatu i ledu. Ipak, sami smo krivi jer smo propustili osigurati prolazak i prije zadnjega kola", kazao je Conte.

Trener Galatasaraya Roberto Mancini ocijenio je da je njegova ekipa zasluženo slavila, iako i on priznaje da je bilo rizično igrati na blatnjavom terenu.

"Uvjeti su stvarno bili teški i možda je bilo bolje da nismo danas igrali, jer je bilo opasno po igrače", rekao je Mancini.

(Hina) xrš yrš

An unhandled error has occurred. Reload 🗙