FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Katalinić i Sharbini odlaze iz Bihaća

Autor: zkre
MOSTAR, 28. studenog 2013. (Hina) - Nogometni klub Jedinstvo iz Bihaća, jesenski prvak Prve lige Federacije BiH, nije produžilo ugovore hrvatskome treneru Ivanu Kataliniću i igraču Ahmadu Sharbiniju, objavljeno je u četvrtak na web stranici toga kluba.

"Odlučili smo ne nastaviti suradnju s našim, već bivšim šefom, Katalinićem i igračem Sharbinijem. S obojicom smo dogovorili suradnju do kraja prvog dijela sezone i to ispoštovali”, rekao je predsjednik NK Jedinstva Emir Mujadžić. Mujadžić se u izjavi za službenu stranicu NK Jedinstva zahvalio Kataliniću i Sharbiniju, te im poželio sreću u nastavku karijere.

Poznati splitski trener Ivan Katalinić i bivši igrač Rijeke i Hajduka Ahmad Sharbini proveli su samo nekoliko mjeseci u Bihaću.

Do početka priprema za nastavak sezone ostalo je nešto više od mjesec dana, a uprava bihaćkog Jedinstva sada intenzivno traga za novim trenerom i pojačanjima. Jedinstvo je osvojilo jesensku titulu u Prvoj ligi Federacije BiH, koja je zapravo Druga liga u toj državi u kojoj je najjače natjecanje Premijer liga.

(Hina) xzkre yrš

An unhandled error has occurred. Reload 🗙