FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: trub
ZAGREB, 30. studenog 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba o stanju u prometu u 9,30 sati i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku danas:

ZAGREB - Zbog prometne nesreće zatvorena je dionica autoceste A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica u oba smjera. Obilazno se vozi preko Gračaca i Zatona Obrovačkog. Ledena kiša otežava vožnju u Lici i na dionici autoceste A1 između čvorova Otočac i Sveti Rok. Zbog niskih temperatura u većem dijelu unutrašnjosti je moguća poledica, posebice na mostovima i nadvožnjacima. Vozače u HAK-u upozoravaju na oprez. Na graničnom prijelazu Bajakovo pojačan je izlazak teretnih vozila (kolona oko 2 kilometra). Zbog radova, za teretna vozila zatvoren je granični prijelaz Ilok. Prema otoku Pagu plovi trajekt na liniji Stinica-Stara Novalja (zbog radova u Prizni). Radi održavanja referenduma u nedjelju, 1. prosinca izmijenjen je red plovidbe na zadarskom području: brzobrodska linija 9403 Zadar - Molat - Brgulje - Zapuntel - Ist: katamaran će isploviti iz luke Ist u 15.30 sati umjesto u 17.30 sati. Brzobrodska linija 9404 Zadar - Rivanj - Sestrunj - Božava - Zverinac: katamaran će isploviti iz luke Zverinac u 16.00 sati umjesto u 17 sati.

ZAGREB - U većini krajeva umjereno do pretežno oblačno, na Jadranu i u unutrašnjosti Dalmacije mjestimice s kišom, a u Gorskome kotaru i Lici s kišom, ponegdje i slabim snijegom. Pretežno sunčano će, nakon mjestimične jutarnje magle, biti u Slavoniji, a poslijepodne i na sjevernom Jadranu i sjeverozapadnim predjelima. Vjetar slab, na Jadranu umjereno jugo, od sredine dana će jačati te okretati na istočnjak, zatim i buru, koja će navečer mjestimice na sjevernom dijelu biti i vrlo jaka, podno Velebita s olujnim udarima. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom od 1 do 6, a na Jadranu od 10 do 15 stupnjeva Celzijusa.

(Hina) xtr ytr

An unhandled error has occurred. Reload 🗙