FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - kultura - za ponedjeljak, 25. studenoga

Autor: mcur
ZAGREB, 25. studenog 2013. (Hina) - Najava događaja u kulturi za ponedjeljak, 25. studenoga:

ZAGREB - Predavanje pod nazivom Europska prijestolnica kulture (10 sati, Hrvatski državni arhiv, Marulićev trg 21). Uvodnu riječ održat će ministrica kulture Andrea Zlatar Violić, dok će o iskustvima Marseillea i Košica u projektu Europske prijestolnice kulture govoriti Julie Chenot iz Francuske i Blanka Berkyova iz Slovačke. O Muzeju europskih i mediteranskih civilizacija govorit će Mikael Mohamed.

ZAGREB - Konferencija za novinare u povodu predstavljanja programa London Calling Comedy Fair - Lisinski se smije!, Međunarodnoga festivala komedije (11 sati, hotel Palace, Trg J.J. Strossmayera 10). Program će predstaviti direktor KD Lisinski Dražen Siriščević, direktor Aquarius Recordsa Boris Horvat i stand up komičar Ivan Šarić. Festival će se održati 7. i 8. prosinca, a obuhvatit će stand up predstave, cabare, pantomimu i fizički teatar.

ZAGREB - Književnik Miro Gavran predstavit će u Društvu hrvatskih književnika zbirku "Pjesme" (12 sati, Trg bana Jelačića 7). Uz autora o knjizi će govoriti urednik Zoran Maljković i književnica Julijana Matanović.

telefon: 01/4808 600; 01/4808 615

telefaks: 01/4808 822

e-mail: kultura@hina.hr

(Hina) xvl ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙