FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za nedjelju, 24. studenog

Autor: mvra
ZAGREB, 23. studenog 2013. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za nedjelju, 24. studenog.

KOPRIVNICA/SLATINA - Predsjednik SDP-a Zoran Milanović sudjelovat će na izbornim konvencijama SDP-a Koprivničko–križevačke i Virovitičko–podravske županije. Izborna konvencija SDP-a Koprivničko–križevačke županije održat će se u Koprivnici (10 sati, Gradska vijećnica, Zrinski trg 1/1). Po završetku pozdravnih riječi gostiju, predsjednik SDP-a Zoran Milanović dat će izjavu za medije. Konvencija Virovitičko–podravske županije bit će održana u Slatini (11,30 sati, restoran “Jošavac”, Vladimira Nazora 400).

ZAGREB - Kampanja "Građani glasaju protiv" održat će konferenciju za novinare na kojoj će govoriti Nives Miošić, voditeljica istraživačkog centra GONG-a, a gostovat će Damir Agičić, redoviti profesor povijesti na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, koji će se osvrnuti na neke referendume u europskoj/srednjoeuropskoj povijesti. Kampanju provodi 50-ak udruga za zaštitu i promicanje različitih segmenata ljudskih prava (11 sati, Kuća ljudskih prava, Selska 112).

Dežurni urednici na desku OSV Hrvatska:

prijepodne/poslijepodne: Jasna Nahtigal Lazarić

poslijepodne/navečer: Milka Ćurković

telefon: 01/48 08 600

telefaks: 01/48 08 822

e-mail: hina@hina.

(Hina) xmvr ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙