FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Humanitarni Rock Marinfest održat će se 26. i 27. prosinca

Autor: gvin
VINKOVCI, 15. studenog 2013. (Hina) - Humanitarni Rock Marinfest održat će se 26. i 27. prosinca u klubu „Vanilla“ u Vinkovcima, na njemu će nastupiti 12 rock bendova, a cjelokupan prihod namijenjen je Udruzi osoba s invaliditetom „Bubamara“, najavio je danas na konferenciji za novinare u Vinkovcima organizator festivala Vladimir Bakarić.

„Festival se održava već šestu godinu i svakako je najveći godišnji rock događaj u Vukovarsko-srijemskoj županiji te jedan od najvećih zimskih glazbenih događaja u regiji“, rekao je Bakarić i dodao da će, osim mladih još neafirmiranih bendova, na festivalu nastupiti i etablirani sastavi „Vatra“, „Pips, Chips & Videoklips“, S.A.R.S. te Davorin i „Bogovići“.

Po riječima predsjednika „Bubamare“ Tomislava Velića, prihod s ovogodišnjega 6. Rock Marinfesta udruga će iskoristiti za nabavu kombija za prijevoz osoba s invaliditetom.

Humanitarni Rock Marinfest održava se u spomen na gitarista „Majki“ Marina Pokrovca, koji je 1989. godine poginuo u prometnoj nesreći.

(Hina) xgvin ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙