FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Crna Gora: Najavljuju se nove investicije u Boki

Autor: dram
PODGORICA, 11. studenog 2013. (Hina) - Tvrtka Adriatic Marinas, koja upravlja marinom za megajahte Porto Montenegro u Tivtu, ponudila je crnogorskoj vladi i brodogradilištu u Bijeloj osnivanje posebne kompanije za remont i servisiranje jahti, uz partnerstvo nizozemske tvrtke Amels/Damen, jedne od najpoznatijih u jahting industriji.

"Predložili smo vladi i brodogradilištu osnivanje kompanije za remont i servisiranje jahti, čija bi djelatnost bila ekološki i financijski održiva, koja bi se oslanjala na veliko znanje i vještine zaposlenih u brodogradilištu i mogla bi funkcionirati koristeći prednosti novog tržišta jahti, za koje smo dokazali da u sve većem broju dolaze u Crnu Goru", kazao je u ponedjeljak dnevniku "Vijesti" direktor Adriatic Marinasa, Oliver Corlette. On je istaknuo kako je nizozemski partner jedan od najboljih za posao u kojem bi obučio radnike brodogradilišta u Bijeloj za novu jahting industriju.

Po njegovim riječima, nova tvrtka predstavljala bi daljnji poticaj novim investicijama u Porto Montenegro, kao i drugim novim projektima u Bokokotorskom zaljevu te na cijeloj crnogorskoj obali. Porto Montenegro, naveo je Corlette, ulaže velike napore da spriječi pad poslovne aktivnosti tijekom zimskih mjeseci zbog odlaska jahti na remont i servis u Italiju i okolne zemlje.

(Hina) xdram ybr

An unhandled error has occurred. Reload 🗙