FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - kultura - za ponedjeljak, 11. studenoga

Autor: spar
ZAGREB, 11. studenoga 2013. (Hina) - Najava događaja u kulturi za ponedjeljak, 11. studenoga:

ZAGREB - Školska knjiga (ŠK) predstavit će Školski portal i inovativna multimedijalna rješenja za podršku u nastavi (11 sati, Masarykova 28). Projekt će predstaviti direktorica školskog programa Matilda Bulić, voditelj digitalnog izdavaštva Krešimir Serdarušić i urednik kemije u ŠK Goran Bukan.

ZAGREB - Hrvatsko društvo dramskih umjetnika (HDDU) objavit će nominacije za ovogodišnje Nagrade hrvatskog glumišta (12 sati, HDDU, Amruševa 19). Predsjednici žirija za dramu, operu i balet Slavko Juraga, Višnja Mažuran i Bruna Reić objavit će nominacije u svim kategorijama za koje se dodjeljuje nagrade te predstaviti dvoje dobitnika nagrade za svekoliko umjetničko djelovanje s područja drame i opere.

ZAGREB - Program Noći kazališta i svih institucija koje sudjeluju u toj manifestaciji bit će predstavljen na konferenciji za novinare u Dječjem kazalištu Dubrava Narodnog sveučilišta Dubrava (11 sati, Cerska 1). Noć kazališta održat će se 16. studenoga u cijeloj Hrvatskoj i u još osam zemalja - Austriji, BiH, Slovačkoj, Sloveniji, Bugarskoj, Češkoj, Belgiji i Srbiji.

telefon: 01/4808 600; 01/4808 615

telefaks: 01/4808 822

e-mail: kultura@hina.hr

(Hina) xsp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙