FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Stanje sigurnosti u Gvozdu dobro

Autor: ssis
VRGINMOST, 8. studenog 2013. (Hina) - Nakon velike tragedije u kojoj su u subotu izgubljena dva mlada života, stanje sigurnosti i javnog reda i mira na području općine Gvozda je dobro, rečeno je danas u sjedištu općine u Vrginmostu, gdje su o sigurnosti raspravljali načelnik općine Branko Jovičić i načelnici policijskih uprava sisačko-moslavačke i karlovačke te postaje Gvozda.

Načelnici policijskih uprava Marko Rašić i Tomislav Kotić te policijske postaje Gvozda Velimir Horvatin istaknuli su kako je u stalnom padu broj prekršaja počinjenih protiv javnog reda i mira.

Ove godine nije počinjen nijedan prekršaj zbog nacionalizma ni zločin iz mržnje. I ovaj je zločin prošao bez naglašenih nacionalnih tenzija te možemo zaključiti da je stanje sigurnosti dobro, čemu su svojim ponašanjem pridonijeli i građani kojima se jamče mir i sigurnost, rekao je načelnik sisačko-moslavačke Policijske uprave Marko Rašić.

Načelnik karlovačke Policijske uprave Tomislav Kotić rekao je kako je stanje na nekad ratnom i okupiranom području stabilno te se ono ni po čemu ne razlikuje od drugih područja. Najavio je da će se sličan sastanak održati i u Vojniću.

Načelnik općine Gvozda Branko Jovičić izjavio je kako je za dobro stanje sigurnosti zaslužna i uzorna suradnja s policijom. Na području općine Gvozda, kako je rekao, djeluje i zajedničko deseteročlano Vijeće za prevenciju čije će se aktivnosti podići na višu razinu.

(Hina) xssis yvkn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙