FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vaterpolo: Jakobušić novi predsjednik Juga

Autor: rsal
DUBROVNIK, 5. studenog 2013. (Hina) - U Dubrovniku je večeras održana skupština vaterpolskog kluba Jug Croatia osiguranje na kojoj je za novog predsjednika kluba izabran Lukša Jakobušić, koji je i proteklih godina bio član najužeg vodstva kluba.

On je na toj funkciji nasljedio Iva Pavličevića, koji je dužnost predsjednika najuspješnijijeg hrvatskog vaterpolskog kluba obnašao protekle dvije godine. Iako je za vrijeme mandata Pavličevića, Jug osvojio dva naslova prvaka Hrvatske,brojni prijatelji vaterpola smatraju kako su "jugaši" mogli puno više budući su imali jednu od najboljih momčadi u svojoj povijesti, koju su uz domaće reprezentativce Bušlju, Dobuda,Jokovića i Markovića, činili i ponajbolji crnogorski igrači Janović i Ivović, te Amerikanac Azzavedo. Jug je i protekle sezone od četiri trofeja uspio osvojiti samo domaće prvenstvo što mnogi smatraju neuspjehom.

Novi predsjednik Lukša Jakobušić dugo godina bio je u vodstvu hrvatskog vaterpolskog drugoligaša Gusara iz Mlina, a posljednje četiri godine član je uprave dubrovačkog kluba.Za dopredsjednike Juga izabrani su Tomislav Dumančić, Pero Kulaš i Željan Konsuo.

(Hina) xdduk yrš

An unhandled error has occurred. Reload 🗙