FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kobeščak: Idemo na prvo mjesto

Autor: adrp
ZAGREB, 23. listopada 2013. (Hina) - Bazen Mladosti na Savi bit će od 25. do 27. listopada domaćin jednog od četiri kvalifikacijska turnira vaterpolske Eurolige na kojem će nastupiti momčadi francuskog Marseillea, ruskog Šturma, Jadrana iz Herceg Novog i zagrebačke Mladosti.

"Za nas je najvažnije da smo nakon dugo vremena opet kompletni, a to znači da će najvjerojatnije idućeg vikenda na našem golu biti kapetan Josip Pavić, koji je odgodio operaciju ramena", kazao je danas na konferenciji za novinare trener Mladosti Vjekoslav Kobeščak koji nije želio bježati od uloge favorita na turniru.

"Mladost je favorit, a lani smo vidjeli koliko je ovoj mladoj momčadi nedostalo igranje u europskim natjecanjima. Naš prvi protivnik ruski Sturm iz Čehova je ove godine potpuno pomladio momčad i oni su objektivno najslabiji. Zato će utakmice protiv Marseillea, kojeg smo pobijedili na prvom kvalifikacijskom turniru, a posebno protiv Jadran iz Herceg Novog biti izuzetno teške. Klub iz Crne Gore ove su sezone pojačali iskusni Luka Sekulić, Blagoje Ivović i naš Željko Kovačić i oni će nam najvjerojatnije biti glavni konkurenti za osvajanje jednog od prva dva mjesta koja vode u daljnju fazu natjecanja", rekao je Kobešćak.

Jedan od najiskusnijih igrača Mladosti, reprezentativac Luka Lončar, dijeli mišljenje svoga trenera.

"Naš je cilj plasman u četvrt finale Eurolige i uvjeren sam da ćemo to ostvariti uz uvjet da svaku utakmicu shvatimo maksimalno ozbiljno. Na papiru smo favoriti, ali to trebamo potvrditi i u vodi", kazao je Lončar.

Mladost prvu utakmicu igra u petak u 18 sati protiv Šturma, a u subotu u isto vrijeme protiv Marseillea, dok je utakmica protiv Jadrana na programu u nedelju u 12 sati.

(Hina) xad yad

An unhandled error has occurred. Reload 🗙