FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - od subote 2. do ponedjeljka, 4. studenoga

Autor: mbuj
ZAGREB, 1. studenoga 2013. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za subotu, 2. studenoga, za nedjelju, 3. studenoga i za ponedjeljak, 4. studenoga:

Subota, 2. studenoga

----------------------------

Zasad nema važnijih događaja za najaviti.

Nedjelja, 3. studenoga

------------------------------

Zasad nema važnijih događaja za najaviti.

Ponedjeljak, 4. studenoga

----------------------------------

KOPRIVNICA - Predsjednik Republike Ivo Josipović nazočit će svečanoj sjednici Gradskog vijeća Koprivnice. Predviđeno je obraćanje predsjednika Josipivića (11 sati, Pučko otvoreno učilište u Koprivnici, Starogradska 1).

POŽEGA - Ministar zdravlja Rajko Ostojić otvorit će Odjel za hitnu medicinu u Općoj županijskoj bolnici Požega (14,30 sati, Osječka 107; u 15,05 sati izjave za medije). Uređenje i opremanje Odjela financiralo je Ministarstvo zdravlja s 5,7 milijuna kuna. Odjel se sastoji od ulaza za vozila hitne službe, trijaže, laboratorija, reanimacijske i operacijske sale te prostora za smještaj i nadzor akutnih pacijenata. Riječ je o ulaznom mjestu za sva hitna stanja gdje pacijent dobiva cjelovitu medicinsku skrb – od prijema, pregleda, dijagnoze i liječenja. Odjel za hitnu medicinu u požeškoj Općoj županijskoj bolnici je sedmi po redu takav odjel u sklopu Projekta unaprjeđenja hitne medicinske službe i investicijskog planiranja u zdravstvu, kojeg Ministarstvo zdravlja provodi uz pomoć zajma Svjetske banke.

ZAGREB - Predstavljanje hrvatskog izdanja inicijative i vodiča "Djeca su naš najvažniji posao" kojeg su pripremili Hrvatska udruga poslodavaca (HUP) i Ured UNICEF-a u Hrvatskoj. Vodić "Djeca su naš najvažniji posao" nastao je u sklopu globalne inicijative za društveno odgovorno poslovanje prema djeci, a temelji se na dokumentu "Načela o pravima djece i poslovnom sektoru", u kojem se postavlja standard za poduzeća koja u svim dijelovima svijeta posluju na način prilagođen djeci te im se daju smjernice kojima se poštuju i podržavaju dječja prava u kontekstu radnog mjesta, na tržištu i u zajednici. Na predstavljanju inicijative i vodiča govorit će potpredsjednica Vlade i ministrica socijalne politike i mladih Milanka Opačić, pravobraniteljica za djecu Mila Jelavić, predstojnica UNICEF-a u Hrvatskoj Đurđica Ivković i predsjednik HUP-a Ivica Mudrinić (10 sati, Kongresni centar Forum, dvorana "Ljude", Radnička cesta 50).

telefon: 01/48 08 600

telefaks: 01/48 08 822

e-mail: hina@hina.hr

(Hina) xbma ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙