FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 12,30 sati

Autor: sbil
ZAGREB, 1. studenog 2013. (Hina) - Pregled važnijih sportskih događaja do 12,30 sati:

ISTANBUL

Najbolji hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović odigrao je još jednu odličnu utakmicu u Euroligi predvodeći sa 23 koša svoj Fenerbahce Ulker do visoke 86-60 (26-16, 18-17, 17-14, 25-13) pobjede protiv moskovskog CSKA u susretu 3. kola skupine A.

Bogdanović je igrao 31 minutu, a do učinka od 23 koša stigao je uz šut 7-10 za dva, 2-4 za tri, te 3-3 s linije slobodnih bacanja. Usto je dodao i po jedan skok i asistenciju. Drugi hrvatski reprezentativac u dresu turskog sastava Luka Žorić igrao je 16 minuta i ubacio četiri poena (šut za dva 2-2) uz tri skoka.

Nakon tri kola Fenerbahce Ulker ima tri pobjede, dok CSKA ima učinak od dvije pobjede i jednog poraza.

Veliko iznenađenje dogodilo se u drugom susretu skupine A igranom u četvrtak u kojem je Barcelona u svojoj Blau Grani izgubila od francuskog Nanterrea sa 67-71 (25-15, 14-22, 21-14, 7-20).

Ante Tomić je u 23 minute provedene na parketu ubacio osam koševa (šut za dva 4-7, slobodna bacanja 0-1), a upisao je i po tri skoka i asistencije. Mario Hezonja se u pet minuta provedenih na parketu nije upisao u strijelce.

Nakon tri kola i Barcelona i Nanterre imaju po jednu pobjedu i dva poraza.

RIM

Nogometaši Rome u 10. su kolu talijanskog prvenstva ostvarili i 10. pobjedu čime su postali prva momčad u povijesti Serie A koja je u sezonu ušla sa 10 pobjeda nakon što su na svom Olimpicu teškom mukom sa 1-0 (0-0) svladali posljednji Chievo.

Pogodak za nastavak pobjedničke serije postigao je Marco Borriello u 67. minuti.

Hrvatski igrači Tin Jedvaj i Manuel Pamić ostali su čitavu utakmicu na klupi Rome, odnosno Chieva.

Roma sada ima 30 bodova, pet više od drugog Napolija i trećeg Juventusa, dok je Chievo posljednji sa četiri boda, dva manje od Catanije i Sassuola.

MADRID

Atletico Madrid je sinoć u utakmici 11. kola španjolskog prvenstva postigao svoju desetu pobjedu, svladavši sa 2-1 Grenadu i ostavši zahvaljujući tome na samo bod razlike iza vodeće Barcelone.

Real, koji je u srijedu pobijedio Sevillu sa 7-3, je treći sa 25 bodova, dok je Villarreal, kojeg je na domaćem terenu porazio Getafe sa 2-0 zajedno s Athletic Bilbaom na četvrtom mjestu.

Atletico je do pobjede došao s dva pogotka iz jedanaesteraca koje su postigli Diego Costa (38) i David Villa (78). Na 2-1 smanjio je Ighalo u sudačkoj nadoknadi (90+1).

Diego Costa, koji je ovaj tjedan izabrao igrati za španjolsku reprezentaciju, a ne za svoj rodni Brazil, vodeći je strijelac u španjolskom prvenstvu sa 12 golova.

Athletic Bilbao je odigrao neriješeno protiv Elchea 2-2. Baski su imali sreće jer je poveo andaluzijski klub pogocima Lombana (9), a zatim i Niguez (47).

Na 2-1 je smanjio Susaeta (55), prije nego je Aduriz izjednačio udarcem glavom iz kornera (69).

SOFIJA

Rumunjska tenisačica Simona Halep osvojila je prvo mjesto u skupini "Serdika" na WTA "Turniru prvakinja" koji se ove godine igra u Sofiji s tri pobjede nakon što je u svom posljednjem nastupu u skupini svladala Ukrajinku Elinu Svitolinu sa 6-1, 6-1.

O drugoj putnici u polufinale iz ove skupine odlučivat će izravni dvoboj Ruskinje Anastazije Pavljučenkove i Francuskinje Alize Cornet.

Prolazak u polufinale iz skupine "Sredec" u četvrtak je izborila Srpkinja Ana Ivanović koja je u svom drugom nastupu na turniru ostvarila drugu pobjedu svladavši Australku Samanthu Stosur sa 6-2, 5-7, 6-2.

ZAGREB, 31. listopada 2013. (Hina) -

U posljednjoj utakmici 5. kola Jadranske veterpolske lige Jug CO je pobijedio Medveščak sa 17-4 pa sada Dubrovčani sa stopostotnim učinkom dijele prvo mjesto na tablici s vaterpolistima riječkog Primorja EB.

U jučer odigranim susretima postignuti su sljedeći rezultati: POŠK - Primorje EB 6-21, Jadran ST - Mladost 6-15, Šibenik - Mornar BS 6-14, Budva - Jadran HN 6-8 i AVK Branik - Primorac 6-17.

Na ljestvici vode Jug CO i Primorje EB sa po pet pobjeda, dok treće mjesto sa četiri pobjede i jednim porazom dijele Jadran HN, Mornar BS i Mladost, dok su na začelju bez boda Šibenik i mariborski Branik.

(Hina) xbis ybis

An unhandled error has occurred. Reload 🗙